neděle 20. ledna 2019

K otázkám ,,Jak na nemoce" : Jak na somatické NEVROZENÉ nemoce, i prevencí jich, i coby součást léčby již započatých somatických nemocnění..Aneb: ,,Cesta" života v optimálním zdraví ( vždy s vědomím, a se souhlasem Vašeho ošetřujícího Lékaře ), ,,Cesta vyváženého pH těla" (omlouvám se, ale případné ,,odborné", či neodborné, opoziční názory NEakceptuji, jelikož vše, celý tento receptář, neboli systém vím, mám prověřeno, že je funkční i nefunkční přesně tak, jak zde popisuji, univerzálním zákonem tím, kosmickým, Bohem nám darovaným, společným nám, všem Lidem. Odborníci celého světa, vlády, mohou tento světový unikát, receptář, používat, propagovat, za účelem zdraví, prevence zdraví, Lidu, i zdraví svého, za účelem i účinné prevence mnohých onemocnění ). **Budiž tento receptář k užitku, dostupně, všem Lidem:

K otázkám ,,Jak na nemoce" ( můj osobní názor) :
..
Jak na somatické NEVROZENÉ nemoce, i prevencí jich, i coby součást léčby již započatých somatických nemocnění..
Aneb:
  ,,Cesta" života v optimálním zdraví ( vždy s vědomím, a se souhlasem Vašeho ošetřujícího Lékaře ),
  tedy, ,,Cesta vyváženého pH těla"
(omlouvám se, ale případné ,,odborné", či neodborné, opoziční názory NEakceptuji, jelikož vše, celý tento receptář, neboli systém vím, mám prověřeno, že je funkční i nefunkční přesně tak, jak zde popisuji, univerzálním zákonem tím, kosmickým, Bohem nám darovaným, společným nám, všem Lidem. Odborníci celého světa, vlády, mohou tento světový unikát, receptář, používat, propagovat, za účelem zdraví, prevence zdraví, Lidu, i zdraví svého, za účelem i účinné prevence mnohých onemocnění ).
..
**Budiž tento receptář k užitku, dostupně, všem Lidem:**
..
Nesmrtelnost těla zaručit neumím, ale tu nejlepší dostupnou přírodní metodu, o které vím, i měřitelnou, s ohledem na současné inteligenční pole Stvořitele, zde na Zemi působící, jím nám svou inteligenci darovanou, Vám mohu doporučit zde v odkazech níže, coby mů tip, na život v optimálním zdraví těla, s přesahem na celou, celistvě, Lidskou bytost, a to každodenním používáním, vzorového receptáře, jídelního, na nějž můžete ve svém životě, bude li se Vám, ve svobodné vůli chtít, přejít pozvolna, každý, jak mu to vyhovuje:
..
receptář:
www.Atjstekrasna.blogspot.com ( též: www.ForHealthOne.blogspot.com ).. přičemž pro docílení výsledků je nezbytná každodennost ( pokud nedržíte ozdravný půst například ) důslednost, a dlouhodobost..jinak se výsledky dostavit nemohou, vždy však, a jedině, po poradě s Vaším ošetřujícím Lékařem, Lékařkou, ( viz podrobnosti v receptáři ).
..
V rámci uvedených surovin, plodin, v receptáři, je důležité NEbýt zaměřeni jednostranně jen úzce, ale je důležité je různě mezi sebou spolu kombinovat, pro pestrost, s tím, že některé by měly být součástí jídelníčku každý den, či obden.
Uvedená masa, pokud si myslíte, že se bez nich neobejdete, tak 1x, maximálně 2x týdně )
~~
Užití.., užívání.., receptáře:
( Vždy jen se souhlasem ošetřujícího Lékaře, u dětí dětského, pediatra ) :
..
* Preventivně, pro dobrý pocit z bytí
dále:
* Jako prevence nadváhy, též na zhubnutí i výrazné, zdravé, tělu nejen šetrné, ale s dostatkem stopových prvků, zdravých přirozených cukrů v přiměřeném množství, tedy zdravé
dále:
* Jako prevence, i coby součást již započatých ,,nádorových onemocnění" k lepšímu průběhu léčby
dále:
* Jako prevence, i coby součást kardiovaskulárních nemocí, i coby součást probíhající léčby již započatého onemocnění pro její lepší průběh ( vždy jen se souhlasem ošetřujícího Lékaře, Lékařky )
dále:
* Pro prevenci ostatních somatických, nevrozených, tak zvaných, ,,civilizačních nemocí", i coby součást léčby již jich započatých, jako jsou: cukrovka, dna, poruchy endokrijního systému ( například štítné žlázy ), artritická onemocnění, cévní onemocnění, trávící obtíže, střevní, plicní, ( ekzémy včetně zmírnění obtíží u ekzémů vrozených ), a jakožto takto prevence i dalších zdravotních, somatických onemocnění (těla).
dále:
* U nemocí typu ,,roztroušená skleróza" jakožto součást probíhající léčby. Prevencí této nemoci, myslím, a doporučuji, je:
.. Aby Lidé žili v podmínkách beze stresu, který si Lidé mezi sebou různě, sobecky, vytvářejí.. NEzrychleně.. což už, dnešní Lidé, ba i děti, studenti, NEznají.. ono stačí, když si poslechnete tempo rytmu, jakým hovoří.. a zda vůbec jsou schopni konverzací.. na místo ještě rychlejšího klikání na mobilu,
.. Láska projevovaná v dostatečné podobě a množství
.. Užívání důsledné, tohoto receptáře ( vždy s vědomím, a se svolením, ošetřujícího Lékaře, Lékařky.)
..
Toliko zde můj úvod před Vaší případnou cestou.. tou :-) .
~~
~~
( Filosofická klausule: Neručím, a ani nemohu, případně, za důsledky při nedodržení procesů, postupů, v receptáři a zde uvedeném, a jeho necitlivé tak užívání, ani za důsledky v souvislosti s jeho neužíváním, či občasně).
~~
~~
Přeji všem co nejpohodovější, Lásky, čas. :-)
Jiří.